Administratiekantoor Amnis is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om goede offertes te ontvangen van administratie experts in de regio van Leeuwarden laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Amnis uit Leeuwarden? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Amnis regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Amnis bestaat al sinds 04-10-2007 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 39101032. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.