error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Amnis is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van bedrijven in de omgeving van Leeuwarden.

Meer weten over Administratiekantoor Amnis uit Leeuwarden? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Amnis neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor Amnis is opgericht in 04-10-2007 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 39101032. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Vele bedrijven willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Amnis
  • Pieterseliestraat 23, 8922BH, Leeuwarden
  • 0321 848563
  • www.amnis.biz
  • info@amnis.biz
Branche
Boekhouder
KVK
39101032
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-10-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders