Administratiekantoor A.M. Koehorst is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om goede offertes te bekijken van administratie experts in de omgeving van Spaarndam laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor A.M. Koehorst uit Spaarndam. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor A.M. Koehorst kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor A.M. Koehorst bestaat al sinds 01-10-1983 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 34055844. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Sommige boekhouders willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.