error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Alert is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Schiedam.

Meer weten over Administratiekantoor Alert uit Schiedam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Alert kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Alert is opgericht in 03-02-1997 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 24272278. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Alert
  • Nieuwe Haven 143C, 3117AA, Schiedam
  • 010 4270870
Branche
Boekhouder
KVK
24272278
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
03-02-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders