error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Alckmaer B.V. of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan doen?

Om passende offertes te bekijken van administratie specialisten in Limmen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Alckmaer B.V. uit Limmen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Alckmaer B.V. kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Alckmaer B.V. is opgericht in 01-03-2009 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 37150069. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Vele bedrijven willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Alckmaer B.V.
  • Schipperslaan 11, 1906BG, Limmen
  • 0251 252980
  • www.alckmaer.com
  • info@alckmaer.com
Branche
Boekhouder
KVK
37150069
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-03-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders