error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor A.L. van der Windt is een boekhoud expert die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Capelle aan den IJssel.

Meer weten over Administratiekantoor A.L. van der Windt uit Capelle aan den IJssel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor A.L. van der Windt kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor A.L. van der Windt bestaat al sinds 01-07-1969 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 24113414. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor A.L. van der Windt
  • Kerklaan 608, 2903HL, Capelle aan den IJssel
  • 010 2206973
  • alvanderwindt@versatel.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24113414
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-1969
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders