Ontdekken wat Administratiekantoor "A.K.G." of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van boekhouders in de omgeving van Krimpen aan den IJssel.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor "A.K.G." bestaat al sinds 01-01-1991 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24187532. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor "A.K.G." uit Krimpen aan den IJssel. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor "A.K.G." kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.