error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor AKDEO of een andere administrateur voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de regio van Assen.

Meer weten over Administratiekantoor AKDEO uit Assen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor AKDEO regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor AKDEO is geopend op 01-01-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 52025136. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor AKDEO
Branche
Boekhouder
KVK
52025136
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2011
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders