Administratiekantoor AKDEO is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud specialisten in de buurt van Assen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor AKDEO uit Assen. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor AKDEO regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor AKDEO is geopend op 01-01-2011 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 52025136. Tot slot zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Sommige accountants willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.