error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Ak is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van accountants in Spaarndam laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Ak uit Spaarndam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Ak neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor Ak is opgericht in 01-03-2003 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 34187547. Tot slot vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Vele bedrijven willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Ak
  • van Meeuwenstraat 38, 2064LE, Spaarndam
  • 023 5382613
  • adm.kraaijenbosch@quicknet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34187547
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders