error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor A.J.M. Derksen is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Arnhem.

Meer weten over Administratiekantoor A.J.M. Derksen uit Arnhem? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor A.J.M. Derksen regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor A.J.M. Derksen bestaat al sinds 01-09-1996 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 09092356. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Vele boekhouders willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor A.J.M. Derksen
  • P. Calandweg 11A, 6827BJ, Arnhem
  • 026-3891720
  • info@administratiekantoorderksen.nl.
Branche
Boekhouder
KVK
09092356
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-09-1996
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders