Administratiekantoor A.J. Brok is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de buurt van Waspik.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor A.J. Brok is geopend op 01-01-1992 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 63637448. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Meer weten over Administratiekantoor A.J. Brok uit Waspik? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor A.J. Brok neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.