error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor AHT of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van bedrijven in de buurt van Witmarsum.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor AHT uit Witmarsum. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor AHT regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor AHT bestaat al sinds 01-03-1993 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het KVK-nummer: 01066016. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor AHT
  • De Tunen 2, 8748EJ, Witmarsum
  • 0517 532277
Branche
Boekhouder
KVK
01066016
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders