error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor A.H. Kers of een andere accountant voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de regio van Culemborg.

Meer weten over Administratiekantoor A.H. Kers uit Culemborg? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor A.H. Kers kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie ben je aan het juiste adres.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor A.H. Kers bestaat al sinds 01-07-1976 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 11012833. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor A.H. Kers
  • Oranje Nassaulaan 28, 4101JT, Culemborg
  • 0345-517037
Branche
Boekhouder
KVK
11012833
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1976
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders