error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor & Adviesbureau "Advisie" is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van administratie specialisten in Terneuzen laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor & Adviesbureau "Advisie" uit Terneuzen. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor & Adviesbureau "Advisie" kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor & Adviesbureau "Advisie" bestaat al sinds 28-08-1996 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 21018970. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Sommige boekhouders willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor & Adviesbureau "Advisie"
  • van Swindenstraat 16, 4532KD, Terneuzen
  • 0115 695551
  • www.advisie.nu
  • info@advisie.nu
Branche
Boekhouder
KVK
21018970
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
28-08-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders