error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Adrie Dekkers is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van accountants in de omgeving van Sint-Michielsgestel laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Adrie Dekkers uit Sint-Michielsgestel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Adrie Dekkers regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete administratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Adrie Dekkers is opgericht in 01-01-2011 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 51852322. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Adrie Dekkers
  • Regent Smitsstraat 102, 5272BD, Sint-Michielsgestel
  • 06-28759407
Branche
Boekhouder
KVK
51852322
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders