Administratiekantoor Admo is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van boekhoud experts in de buurt van Spijkenisse laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Admo uit Spijkenisse? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Admo regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Admo bestaat al sinds 07-01-1998 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24281577. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Vele accountants willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.