error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Admiraal is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Alkmaar.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Admiraal uit Alkmaar. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Admiraal kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Admiraal is opgericht in 02-10-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 37127923. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

De meeste boekhouders willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Admiraal
  • Leopoldstraat 112, 1822KB, Alkmaar
  • 072 5330423
  • info@astridadmiraal.nl
Branche
Boekhouder
KVK
37127923
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
02-10-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders