error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Admin Amsterdam of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van bedrijven in de regio van Amsterdam.

Meer weten over Administratiekantoor Admin Amsterdam uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor Admin Amsterdam kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Admin Amsterdam is opgericht in 08-08-2014 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 61229253. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Vele accountants willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Admin Amsterdam
Branche
Boekhouder
KVK
61229253
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
08-08-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders