error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Admibo is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van administratie specialisten in de omgeving van Hilversum laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Admibo uit Hilversum? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Admibo kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie zit je hier goed.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Admibo is geopend op 01-01-1999 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 32073084. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Vele bedrijven willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Admibo
  • Johannes Geradtsweg 175, 1222PS, Hilversum
  • 035 6550440
Branche
Boekhouder
KVK
32073084
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders