error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor ADMENN is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Zelhem.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor ADMENN uit Zelhem. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor ADMENN neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor ADMENN bestaat al sinds 01-05-2016 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 66084962. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Vele boekhouders willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor ADMENN
  • Jan van Eyckstraat 6, 7021CT, Zelhem
  • www.admenn.nl
  • info@admenn.nl
Branche
Boekhouder
KVK
66084962
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders