error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Adek of een soortgelijke accountant voor je kan doen?

Om goede kostenplaatjes te bekijken van administratie bedrijven in Zaandam laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Adek uit Zaandam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Adek kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Adek bestaat al sinds 01-01-2008 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 34291188. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Adek
  • Kennemerbeek 2, 1509EL, Zaandam
  • 075 6701833
  • a.dijkstra@chello.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34291188
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders