error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Adcover B.V. is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de omgeving van Rijswijk.

Meer weten over Administratiekantoor Adcover B.V. uit Rijswijk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Adcover B.V. kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor Adcover B.V. is geopend op 23-05-1977 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 27091525. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

De meeste accountants willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Adcover B.V.
  • Laan van Vredenoord 21, 2289DA, Rijswijk
  • 070 3555100
  • www.adcover.nl
  • contact@adcover.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27091525
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-05-1977
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders