error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Ad Verdonk B.V. is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de buurt van Utrecht.

Meer weten over Administratiekantoor Ad Verdonk B.V. uit Utrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Ad Verdonk B.V. kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Ad Verdonk B.V. bestaat al sinds 07-03-1977 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 30055221. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Ad Verdonk B.V.
  • Perudreef 81115, 3563VA, Utrecht
  • 06-53120145
  • verdonk.ad@gmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
30055221
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-03-1977
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders