Administratiekantoor Ad Fundum B.V. is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Rotterdam.

Meer weten over Administratiekantoor Ad Fundum B.V. uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Ad Fundum B.V. kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Ad Fundum B.V. is opgericht in 01-08-1984 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 24180708. Tot slot vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Vele accountants willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.