error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Ad Fundum B.V. is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van accountancy kantoren in de buurt van Rotterdam laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Ad Fundum B.V. uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Ad Fundum B.V. kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Ad Fundum B.V. is geopend op 01-08-1984 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24180708. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Ad Fundum B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
24180708
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-08-1984
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders