Administratiekantoor Activa is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van accountants in de omgeving van Groningen.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Activa bestaat al sinds 10-08-1999 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het KVK-nummer: 62282573. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Activa uit Groningen. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Activa kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.