error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Activa of een andere administrateur voor jouw kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van accountants in de omgeving van Groningen.

Meer weten over Administratiekantoor Activa uit Groningen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Activa kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Activa is geopend op 10-08-1999 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het KVK-nummer: 62282573. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Vele administratiekantoren willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Activa
  • Kajuit 169, 9733CK, Groningen
  • 050 5892780
  • info@sepweb.nl
Branche
Boekhouder
KVK
62282573
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-08-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders