error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor A.B.O.Z. is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud specialistes in de buurt van Eindhoven laat je jouw details achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor A.B.O.Z. uit Eindhoven. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor A.B.O.Z. regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor A.B.O.Z. is opgericht in 01-12-1989 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 17066811. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere aspecten mee in je beoordeling.

De meeste bedrijven willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor A.B.O.Z.
  • Oldambtstraat 2, 5628BD, Eindhoven
  • 040 2480850
  • g.roestenburg@chello.nl
Branche
Boekhouder
KVK
17066811
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-1989
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders