error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Aandacht is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om goede offertes te ontvangen van administratie bedrijven in Hengelo laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Aandacht uit Hengelo? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Aandacht neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Aandacht bestaat al sinds 01-10-2009 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 08216169. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Vele bedrijven willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Aandacht
  • Kortenaerstraat 19, 7556DA, Hengelo
  • 074 2437414
Branche
Boekhouder
KVK
08216169
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders