error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor A.A. IJkhout of een andere accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Doorwerth.

Meer weten over Administratiekantoor A.A. IJkhout uit Doorwerth? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor A.A. IJkhout doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor A.A. IJkhout bestaat al sinds 28-02-1979 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 09190627. Ook zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor A.A. IJkhout
  • IJsvogellaan 13, 6865AP, Doorwerth
  • 026 3337267
  • dolf.ijkhout@inter.nl.net
Branche
Boekhouder
KVK
09190627
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
28-02-1979
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders