error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor A.A. IJkhout is een administratie expert die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van boekhouders in de regio van Doorwerth.

Meer weten over Administratiekantoor A.A. IJkhout uit Doorwerth? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor A.A. IJkhout doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze meerdere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor A.A. IJkhout bestaat al sinds 28-02-1979 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 09190627. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor A.A. IJkhout
  • IJsvogellaan 13, 6865AP Doorwerth
  • 026 3337267
  • dolf.ijkhout@inter.nl.net
Branche
Boekhouder
KVK
09190627
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
28-02-1979
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders