Meer informatie over wat Administratiekantoor A. Visser of een andere boekhouder voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van accountants in de regio van Amsterdam.

Over dit administratiekantoor

Administratiekantoor A. Visser is opgericht in 01-02-1993 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 33246033. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor A. Visser uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor A. Visser kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.