error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor A. van der Linde of een andere accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Meer weten over Administratiekantoor A. van der Linde uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor A. van der Linde kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor A. van der Linde is opgericht in 01-01-1988 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 27229545. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

Sommige bedrijven willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor A. van der Linde
  • Tedingeroord 6, 2493ZD, 's-Gravenhage
Branche
Boekhouder
KVK
27229545
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1988
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders