error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor A. van de Sande of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Loon op Zand.

Meer weten over Administratiekantoor A. van de Sande uit Loon op Zand? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor A. van de Sande regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor A. van de Sande bestaat al sinds 01-01-1993 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 18130096. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor A. van de Sande
  • van Rijckevorselstraat 24, 5175AN, Loon op Zand
  • 0416 365103
  • avdsande@xs4all.nl
Branche
Boekhouder
KVK
18130096
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders