error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor A. van Asselt is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om passende prijsvoorstellen in te zien van administratie specialisten in de regio van Garderen laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor A. van Asselt uit Garderen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor A. van Asselt neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor A. van Asselt is geopend op 16-09-1985 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 09058796. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor A. van Asselt
  • Oud Milligenseweg 34, 3886ME, Garderen
  • 0342 421108
  • avanasselt@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
09058796
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-09-1985
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders