Administratiekantoor A. Teunissen is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Maarssen.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

De meeste bedrijven willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor A. Teunissen bestaat al sinds 10-03-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 30203368. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Administratiekantoor A. Teunissen uit Maarssen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor A. Teunissen kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.