error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor A. Stokkers is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van administratie experts in de buurt van 's-Gravenhage laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor A. Stokkers uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor A. Stokkers regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor A. Stokkers is geopend op 01-01-1995 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 27152046. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor A. Stokkers
  • Mozartlaan 101, 2555JG, 's-Gravenhage
  • 070 3680725
Branche
Boekhouder
KVK
27152046
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders