error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor A. Olislagers is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van boekhouders in de regio van Breda.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor A. Olislagers uit Breda. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor A. Olislagers doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor A. Olislagers is opgericht in 01-11-2016 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 67147909. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor A. Olislagers
  • Kwartelstraat 26, 4815GH, Breda
Branche
Boekhouder
KVK
67147909
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders