Administratiekantoor A. Meijer is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om passende offertes in te zien van accountants in de buurt van Castricum laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor A. Meijer uit Castricum. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor A. Meijer neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor A. Meijer is opgericht in 01-01-1978 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 37069530. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Vele bedrijven willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.