error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor A. Luiten is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in de buurt van 's-Gravenhage laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor A. Luiten uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor A. Luiten kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor A. Luiten is geopend op 01-10-1985 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27116199. Ook zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Vele accountants willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen een jaar uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor A. Luiten
  • Adelheidstraat 81A, 2595EC 's-Gravenhage
  • 070 3839602
Branche
Boekhouder
KVK
27116199
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1985
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders