error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor A. Ligchaam of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van accountants in de buurt van Lopik.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor A. Ligchaam uit Lopik. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor A. Ligchaam kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor A. Ligchaam bestaat al sinds 11-02-2005 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 30203450. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Sommige accountants willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor A. Ligchaam
  • Vrijheidslaan 63, 3411GE, Lopik
  • 0348 417304
Branche
Boekhouder
KVK
30203450
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-02-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders