Administratiekantoor A. Ligchaam is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de omgeving van Lopik laat je jouw wensen achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor A. Ligchaam uit Lopik. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor A. Ligchaam regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over dit accountancykantoor

Administratiekantoor A. Ligchaam is geopend op 11-02-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het KVK-nummer: 30203450. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.