error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor A. Koster is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van boekhouders in de regio van Horst.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor A. Koster uit Horst. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor A. Koster neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor A. Koster bestaat al sinds 11-11-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 53926579. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor A. Koster
  • Expeditiestraat 12, 5961PX, Horst
  • 077 3031810
  • www.aaka.nl
  • a.koster@cijfermeester.nl
Branche
Boekhouder
KVK
53926579
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-11-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders