error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor A. Bakker B.V. is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van boekhoud specialistes in de omgeving van 's-Gravenhage laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor A. Bakker B.V. uit 's-Gravenhage. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor A. Bakker B.V. kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor A. Bakker B.V. is geopend op 01-01-1958 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het KVK-nummer: 27059364. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor A. Bakker B.V.
  • Jacob Mosselstraat 35, 2595RE, 's-Gravenhage
  • 070 3472523
Branche
Boekhouder
KVK
27059364
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1958
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders