error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor 2 Balance of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Leiden.

Meer weten over Administratiekantoor 2 Balance uit Leiden? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor 2 Balance kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor 2 Balance bestaat al sinds 05-03-2004 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 28100563. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor 2 Balance
  • Paramaribostraat 23, 2315VD, Leiden
Branche
Boekhouder
KVK
28100563
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
05-03-2004
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders