error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiehuis Rijnmond of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Om goede offertes in te zien van boekhoud specialistes in de buurt van Rotterdam laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiehuis Rijnmond uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiehuis Rijnmond kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Informatie over deze boekhouder

Administratiehuis Rijnmond is geopend op 01-01-2018 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 70549060. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiehuis Rijnmond
  • Strijensestraat 14, 3074GJ, Rotterdam
Branche
Boekhouder
KVK
70549060
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2018
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders