error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiehuis A. Booij is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van bedrijven in de regio van Voorburg.

Meer weten over Administratiehuis A. Booij uit Voorburg? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiehuis A. Booij neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

Administratiehuis A. Booij is geopend op 01-07-2004 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 27268728. Ook zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

De meeste accountants willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiehuis A. Booij
  • Elzendreef 609, 2272CV, Voorburg
Branche
Boekhouder
KVK
27268728
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders