Administratiehuis A. Booij is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van boekhouders in de buurt van Voorburg.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Administratiehuis A. Booij bestaat al sinds 01-07-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27268728. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Lees hier alle details en reviews van Administratiehuis A. Booij uit Voorburg. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Administratiehuis A. Booij kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.