error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat AdministratieHUB B.V. of een andere administrateur voor je kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de buurt van Mijdrecht.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van AdministratieHUB B.V. uit Mijdrecht. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? AdministratieHUB B.V. kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over administratiekantoor

AdministratieHUB B.V. is opgericht in 02-03-2015 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 62773747. Tot slot vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

AdministratieHUB B.V.
  • Energieweg 4, 3641RT, Mijdrecht
  • 0297 250062
Branche
Boekhouder
KVK
62773747
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-03-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders