error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratief Servicebureau Ketelaars of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie experts in de omgeving van Erp laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratief Servicebureau Ketelaars uit Erp. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratief Servicebureau Ketelaars neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratief Servicebureau Ketelaars is opgericht in 01-10-2003 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het KVK-nummer: 17159043. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratief Servicebureau Ketelaars
  • Heiveld 18, 5469VV, Erp
Branche
Boekhouder
KVK
17159043
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders