Administratief Servicebureau Ketelaars is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van bedrijven in de buurt van Erp.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte voor te stellen.

Informatie over deze accountant

Administratief Servicebureau Ketelaars bestaat al sinds 01-10-2003 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 17159043. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Lees hier alle details en reviews van Administratief Servicebureau Ketelaars uit Erp. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratief Servicebureau Ketelaars doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.