error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratief Service Kantoor of een vergelijkbare accountant voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de regio van Hilversum.

Meer weten over Administratief Service Kantoor uit Hilversum? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratief Service Kantoor regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.

Over dit bedrijf

Administratief Service Kantoor is geopend op 01-07-2002 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 20107111. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratief Service Kantoor
  • Kapittelweg 130, 1216JJ, Hilversum
  • 0165 344520
Branche
Boekhouder
KVK
20107111
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders