error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratief Service Buro P.P.van Duikeren is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van accountants in Vlaardingen laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratief Service Buro P.P.van Duikeren uit Vlaardingen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratief Service Buro P.P.van Duikeren neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over accountancykantoor

Administratief Service Buro P.P.van Duikeren is opgericht in 01-01-2009 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 24451292. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Sommige accountants willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratief Service Buro P.P.van Duikeren
  • Lijsterlaan 35, 3135KL, Vlaardingen
  • 010 2480146
Branche
Boekhouder
KVK
24451292
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders