error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratief Assist is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van boekhoud specialistes in de regio van Goutum laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratief Assist uit Goutum. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratief Assist doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over accountancykantoor

Administratief Assist is opgericht in 01-10-1997 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het KVK-nummer: 01079544. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Vele accountants willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratief Assist
Branche
Boekhouder
KVK
01079544
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1997
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders