error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AdministratieDave is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van accountancy kantoren in de omgeving van Amstelveen laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle details en reviews van AdministratieDave uit Amstelveen. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? AdministratieDave regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over deze boekhouder

AdministratieDave is geopend op 16-01-2013 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 57123128. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

AdministratieDave
  • Maarten Lutherweg 148, 1185AS, Amstelveen
Branche
Boekhouder
KVK
57123128
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-01-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders