error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratieburo van Bokkem of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Om passende kostenplaatjes te bekijken van accountancy kantoren in de regio van Ede Gld laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratieburo van Bokkem uit Ede Gld. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratieburo van Bokkem regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratieburo van Bokkem is geopend op 01-01-1985 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 09056192. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Sommige bedrijven willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratieburo van Bokkem
  • Dr.Ir. Vondelingpark 911, 6716EL, Ede Gld
  • 0318 622884
Branche
Boekhouder
KVK
09056192
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1985
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders