error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratieburo Octogoon is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Hoofddorp.

Zie hier alle details en reviews van Administratieburo Octogoon uit Hoofddorp. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratieburo Octogoon regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over administratiekantoor

Administratieburo Octogoon is geopend op 01-04-1995 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 34091109. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratieburo Octogoon
  • Femina Mullerstraat 325, 2135ML, Hoofddorp
  • 023 5634037
  • www.octogoon.nl
  • leo@octogoon.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34091109
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1995
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders